Grüße an alle! (= tervehdys kaikille)

Tällä viikolla sitten tosiaan päästiin rekisteröitymään sinne kouluun ja saatiin meidän lukujärjestykset! 

Ens viikko on aika intensiivistä yhden vapaapäivän ja welcome partyjen kera, mutta siitä eteenpäin viikossa on koulua ehkä kolmena päivänä viikossa, pari tuntia päivässä! JEEEEEEE! Aika mahtista! Tai tehdäänhän me Jennin kanssa myös oparia täällä, muttei oo sama asia! ü Ajateltiin mennä myös saksankielen kurssille joka on joka maanantai ilta, mutta eiköhän tuon kestä :) Täällä voi muutenkin olla koulua jopa lauantaisin ja iltamyöhään kello 20.15 saakka! Mutta onneksi ei mulla! LOL! ;)

Käytiin viikolla tutustumassa kaupunkiin, shoppailemassa, herkuttelemassa sekä siivoiltiin ja sisustettiin meidän asuntoa. Telkkariakin ollaan katseltu, kaikki ohjelmat on dubattu Saksaksi, quite interesting! :)

 

Vasemmalla karkkikauppa ostoskeskuksesta ja oikealla mie herkuttelemassa :)

 

Viikonlopun ajan täällä oli karnevaalit; paljon musiikkia ja juhlimista, kojuja ja kulkue! Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja oli ihanan lämmintä! Sain vihdoin ja viimein otettua jonkinlaisia kuvia Alpeistakin! Käytiin lauantaina tyttöjen kanssa katsomassa karnevaalikulkue, nautittiin kevätsäästä, istuttiin kanaalin varrella (keskustan läpi virtaa joki) ja käytiin tsekkaamassa yöelämää. Kaikki baarit ja kadut oli ihan tukossa ihmisistä, eli ei mahduttu oikeen minnekkään istumaan tai edes sisälle. Joten pitää lähteä ensi viikolla uudemman kerran! ;)

 

Kuvia karnevaalista.

Kuvat Alpeista ja kanaalista sekä kaupungista.

 

Ajateltiin tänäänkin lähteä paistattelemaan päivää, niin ja ollaan myös järkkäämässä tuonne kuun loppuun Suomi-bileitä! :D Jos löytyy ideoita, voi kertoa ja kommentoida! :)



Auf Wiedersehen! 

ps. Jos haluat mun Itävallan puhelinnumeron, kirjottele Facebookissa niin laitan tulemaan!