Guten Abend! (=hyvää iltaa!)


Tällä viikolla oli kaksi kunnon koulupäivää: ensimmäinen ja viimeinen! Eli tästä eteenpäin koulua on suurinpiirtein maanantaisin kolme tuntia ja keskiviikkoisin kaksi, eli vapaa-aikaa on paljon!!

Meillä oli myös tervetulobileet torstaina Loco Sound Clubilla. Käveltiin juhliin kaupungin keskustan halki, joka oli muuten yöaikaan extra kaunis! Bileissä tavattiin muita vaihtareita, tanssittiin (myös yks Fintelligenssin biisi!?) ja sammutettiin janoamme alla olevan kuvan mukaisesti ;D

@ Loco Sound Club & rakennus kaupungilta.

 

Käytiin tsekkaan tervetulobileiden jälkeen kaupungin ainoa klubi, mutta jotenkin unohdin millainen paikka se oli.. joten piti tehdä uusintakierros eilen lauantaina! :) Hienoltahan paikka näytti! Kaupunki on täynnä teemapubeja (mukaanlukien se spongebob-baari!!) joissa täytyy myös käydä tutustumassa.

 @ V-klub

 

Mutta palataanpa vielä tuohon vapaa-aikaan. Mitä silloin voisi tehdä? NO MATKUSTELLA! :) Taskussa on jo lentolippu Lontooseen ja junaliput Milanoon!! Lontooseen mennään kuukauden päästä ja aiotaan yöpyä  siellä pari-kolme yötä. Lontoosta jatketaan matkaa Pariisiin ja sieltä vielä Saksan Europa-Parkiin, Euroopan suurimpaan huvipuistoon joka on Ou mai kaad, unelmien täyttymys!!! Milanoon lähden kahden kuukauden päästä ja siellä tapaan TIMON! Myös Tero ja Riitta meinasivat lähteä messiin! :)

Suunnitelmissa on vielä kaupungeista ainakin Wien, Venetsia, Innsbruck ja Ljubljana. Tuossa Wienin ja Bratislavan lähistöllä olis kesäkuussa Nova-rock festarit johon olis myös kova mielenkiinto! Esiintyjinä olis muun muassa Linkin Park, Iron Maiden, System Of A Down, Korn, Pendulum, 3 Doors Down ja 30 Seconds To Mars. Kolmen päivän lippu vain 122€, mutta katsellaan ;)

Viikon päästä sunnuntaina mennään Adventure Parkiin, jossa päästään kiipeilemään puusta puuhun köysien sun muiden avulla.. Sen tarkemmin en osaa kertoa, mutta enköhän kerro sitten seuraavassa blogissa! :)

 

Nyt nukkumaan, jotta jaksaa olla huomenna koulussa 3h 20minsaa! :D

Guten Nacht! (=hyvää yötä!)

 

ps. Suomi bileet kahden viikon kuluttua! JEE!