Heipä hei kaikille piiitkästä aikaa!

 

Kotona ei tällä hetkellä toimi netti koska naapurinpojat olivat unohtaneet maksaa laskun :D Joten en ole oikein kerennyt päivittämään tapahtumia.. Tällä hetkellä istun McDonaldsissa, täällä taitaa olla kaupungin ainoa wlan:D Ulkona paistaa aurinko, lämmintä on lähes +20 astetta, nurmikko vihertää ja puissa on versoja! Ihanata. Ollaan käyty myös shoppailemassa; löytyi vyö, lompakko, pari paitaa, kolmet kengät, shortsit.. mutta ei sitä rahaa kuitenkaan palanut paljoa, reilu satanen vain :)

 

Ekassa kuvassa mie mäkkärissä ja toisessa Sanna ja minä pyöräilemässä shoppailemaan!

Ensimmäiseksi: Reissu Klagenfurtiin

Klagenfurt on siis kaupunki Villachin vieressä, noin 40 kilometrin päässä. Siellä on myös lähin lentokenttä (josta lennetään alle kuukauden päästä Lontooseen)! Klagenfurtiin mentiin junalla, maksoi huimat 6€ meno-paluu! Shoppailureissu oli huima: saaliina yksi vyö. Mutta eipä se haitannut, sillä kaupunki oli tosi kaunis.

Tytöt tsuumailee karttaa, mie poseeraan ostoskeskuskessa ja kuva kadulta.

 

Mie poseeraamassa nähtävyyksien edessä!

Seuraavaksi: Taborhöhe

Käytiin reilu viikko sitten Adventure Parkissa Taborhöhessä, noin 10 kilsaa Villachista. Reissun järjesti koulu ja meitä oli siellä noin 50 vaihtaria. Paikka oli niin kapean ja mutkittelevan tien päässä vuorella ettei päästy bussilla perille saakka. No mikäpä siinä kunnon 90 asteen nousu (no ei aivan..;) ennen rankkaa seikkailua. Seikkailulla tarkoitan siis kiipeilyä puista puihin, noin 4-10 metrin korkeudessa. Paikalle päästyä laitettiin valjaat päälle, kuunneltiin turvallisuusohjeet ja ei muuta ku puuhun! Voin kertoa että meinasin saada ainakin kymmenen sydänkohtausta ja kuolla viidesti. Syyn löydät kuvista alla.

 

Ekassa kuvassa kuuntelemassa ohjeita ja toisessa jo tositoimissa! (Mie oikealla puussa)

Mie laskemassa alas radalta ja toisessa kuvassa nauttimassa lounaasta.

Ekassa mie kuvaamassa maisemia ja toisessa meidän vaihtarit!

Seikkailun jälkeen meidän buddy (tuutori) Sandra vei meidät vielä katselemaan maisemia!

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä: Suomi-bileet!

Viime lauantaina järkättiin Suomi aiheiset bileet!! Tarjolla oli:

  • Finlandia Vodkaa
  • Salmiakkikossua
  • Lapin Kultaa
  • Mariannekarkkeja
  • Erilaisia salmiakkeja
  • Turkinpippuria
  • Kuivaa lihaa
  • Pitsaa
  • Omenapiirakkaa

Luultiin bileisiin saapuvan meidän lisäksi noin 15 vaihtaria.. ja luuloksihan se osoittautui. Loppujen lopuksi bileissä taisi olla lähemmäs viisikymmentä osallistujaa! :O Mutta ei se mitään, oltiin informoitu naapureista "mahdollisesta" metelistä ;) Naapurin pojat tuli silti koputtelemaan ovelle: halusivat osallistuia juhliin! Mitään ei särkynyt, kaikilla oli tosi kivaa "parhaat vaihtaribileet ikinä!" , tarjottavat maistui (paitsi salmiakit ?!) ja saatiin kutsut jo seuraaviin bileisiin. Huom monikkomuoto! :) Harmillisesti en muistanut ottaa kuvia bileistä, mutta enköhän saa niitä joltain jossain vaiheessa! :)

 

Eipäs mulla muuta, Auf Wiederehen!

 

ps. Tiedätte varmaan kuinka Kirkkolammella on paljon lokkeja? Noh, täällä ne on joutsenia!