Ooo! Guten Tag!! Täällähän mie jo toista päivää! Saavuttiin 14 tunnin odottelujen, lentojen ja automatkan jälkeen Villachiin sunnuntai iltana! Tervetuliaslahjojakin saatiin; piirakkaa, muffinsseja sekä paaaljon juomista (eikä ole muuten mitään mehuja)!

Kuva lentokoneen ikkunasta, Saksan yläpuolelta!

Asunto on aivan kaupungin keskustassa ja tässä on vaivaiset 105 m2. Saatiin eilen internetkin käyttöön naapurin pojilta, ja tämä toimii paremmin kuin kotona ja on lisäksi ilmanen! :) Kaikilla meillä omat mukavat makuuhuoneet, mun ja Jennin ikkunasta näkyy kaunis, vanha rakennus ja keittiöstä sekä Sannan huoneesta Alpit. Mun huoneessa on 2 metriä leveet ikkunat lattiasta kattoon ja ne molemmat aukeaa ranskalaiseksi parvekkeeksi, wau. Maisemat on siis tosi makeet mutta harmillisesti on ollu niin usvaista ettei ole vielä hienoja kuvia saatu.. Laitan enemmän kuvia tulemaan heti ku saan niitä otettua :)

Kuva mun huoneesta :)


Maanantaina meillä oli koulussa tutustumista niin muihin opiskelijoihin, kouluun kuin kaupunkiinkin. Tänään oli lintsaripäivä, sillä oli paljon muuta hommaa! :D Äläpä hätäile, kv-koordinaattori sanoi että voidaan olla pois, "ei se ole niin justiinsa". Eli tää kouluhan käydään vasemmalla kädellä hutastuna, juuri sitä mitä toivoinkin! ;) Huomenna olis siis eka oikee koulupäivä (ehkä mikäli saadaan itsemme rekisteröityä sisälle ja nähdään lukujärjestys jossa ei ehkä ole tunteja huomiselle :) Mutta mukava tavata muita vaihtareita ja päästä suunnittelemaan bileitä, lol! Ens lauantaina on suuret karnevaalit, ja on kuulema odotettua että kaduilla juodaan omia juomia, jeij! ;)

 

Mutta laitan kuvia kun kerkeen, facebookkiin enemmän joten tsekkaa sieltä!

Auf Wiedersehen!

 

ps. Yks opiskelukaveri näyttää ihan Jacob Blackiltä ja täällä on Spongebob baari!!!!!!! OMG!