HELLO!

Vaikka täällä onkin lähes viimeiset kaksi viikkoa satanut vettä ja ukkostanut (ja siellä Suomessa ollu hitonmoiset helteet), meillä kävi tuuri, sillä juuri sille sunnuntaille jolle olimme suunnitelleet rantapäivän Italiaan luvattiin kunnon hellettä :)

Reissusta on noin kaksi viikkoa aikaa, ja Italian Lignanoon mentiin yhdessä jälleen meidän tuutorin Sandran ja tämän (ja meidän) kaverin Doriksen kanssa. Ajomatkaa Villachista Lignanoon oli noin pari tuntia, kilometreistä ei hajuakaan.. Suurin osa ajasta ajettiin moottoritiellä, nopeusrajoitus 140 km/h :P Ja viimeiset kilometrit hirveässä ruuhkassa, kymmenessä kilometrissä kesti puoli tuntia O_o Kaikki oli menossa biitsille! :D

Perille päästyämme huomattiin tyttöjen kanssa, ettei kyseessä ollutkaan mikään ihan pieni ranta, vaan Välimeren rannalla sijaitseva uskomattoman pitkä ja leveä hiekkaranta!! VAUU!

 
Alla oikealla mie ja Jenni uimassa, mie olen tuo joka huitoo :)
 
Ei muutakun sopivan paikan haku, alustojen levitys, vaatteiden riisuminen ja uimaan! (Ainiin, talviturkki lähti täällä Villachissa jo 24.5!) Ja tämän jälkeen takaisin rannalle palvomaan aurinkoa. Vuokrattiin myös sellainen neljän hengen polkuvene, jossa oli myös liukumäki suoraan mereen. Vietettiin rannalla aikaa lähes viisi tuntia, ja rusketus sen mukainen :) Osa porukasta harmillisesti ei tuntenut edelleenkään käsitettä “aurinkorasva” ja polttivat itsensä.. Noh, jos vaikka viideskymmenes kerta toden sanois ;) Näiden kahden sateisen viikon aikana rusketus on kuitenkin vähän päässyt haalistumaan, harmi!
 
Polkuveneilemässä!
 
Mie keräämässä simpukoita (löytyi tosi paljon) ja minun piirtämä sydän <3
 
 
Biitsin jälkeen käytiin vielä jossain ihanassa ravintolassa pitsoilla ja jälkkäriksi haettiin Italialaista jäätelöä, nam! Oli hyvä päivä! :)
 
 
Kirjoittelen pian meidän elisestä Slovenian reissusta ja huomisesta reissusta Innsbruckiin! :)
 
Tschüs!