HEIPPATIRALLAA!

 
Taas on ehtinyt tapahtua kaikenlaista; grillijuhlat, Suomen MM-lätkän voitto, vaellusta kahden kilometrin korkeudessa, loma Milanossa ja viikonloppu Wienissä! Milanon ja Wienin matkoista voit lukea ylempää :)
 
Tällä hetkellä makoilen meidän kämpän olohuoneessa (ranskalaisen parvekkeen edessä ottaen aurinkoa) joka oli vielä pari kuukautta sitten minun huone. Nyt ollaan vaihdettu jälleen kerran huoneita, ja mulla on käytössä kolmas makuuhuone. Sehän tarkoittaa sitä että enää kolmasosa matkasta jäljellä ja paluu kotisuomeen lähestyy. Itseasiassa lentoliputkin on jo ostettu, ja kotona ollaan 4.7.2011! :)

Vappua juhlittiin Sandran järkkäämissä grillijuhlissa, joissa oli tarjolla paljon ruokia ja juomia. Paikalla oli myös paljon Sandran Itävaltalaisia kavereita, joten ilta oli mukava ja mielenkiintoinen jutellessa uusien tuttavuuksien kanssa. Suomalaistytöt jatkoi iltaa luonnollisesti clubille!! :)

Sandran grillibileistä

 

Muutama viikko sitten Sandra ja Sandran kaveri Doris pyysi meitä vaeltamaan läheiselle vuorelle, 2.1 kilometrin korkeuteen!Voin kertoa, että näkymät oli mahtavat ja korkealla oltiin! Hikikin tuli, sillä vuorelle sai vaeltaa noin 1.5 tuntia :) Kuvat alla kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :)

Kuvia vuorelle vaelluksesta sekä vuoren päältä!

 

Vuoren päällä sijaitseva masto/ Oli siellä vielä vähän luntakin! :D

 

Yritän päivittää muitakin reissuja tänne ASAP, ainakin Milanon reissun kirjoittelen tänne blogiin vielä tänään :)


Auf Wiedersehen puoleksi tunniksi! :D